Deel dit recept

Grotchampignons gevuld met kruidenkaas

Ingrediënten

(voor 4 personen)

  • 16 grotchampignons

  • 100 g kruidenkaas

  • 40 ml room

  • Parmezaanse kaas

Werkwijze

  • 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • 2

    Verwijder de steeltjes van de grotchampignons.

  • 3

    Meng de Kruidenkaas en de room tot een smeuïg geheel en kruid met peper en zout.

  • 4

    Vul elke grotchampignon met het mengsel van kruidenkaas en room.

  • 5

    Bedek een ovenschaal met bakpapier. Plaats de grotchampignons in de ovenschaal en werk af met een beetje Parmezaanse kaas.

  • 6

    Plaats de ovenschaal 10-15 minuten in de voorverwarmde oven (of tot de Parmezaanse kaas goudbruin kleurt).

Recept door

Maarten Jackers

Maarten Jackers